U bent hier:

Bootverhuur

Uit welke hoek de wind ook waait, vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een boottocht maken! Als u Friesland wilt gaan verkennen, dan zit u in een mum van tijd via de Goïngarijpster Poelen op het Sneekermeer. Vanaf daar maakt u een mooie tocht door Sneek en IJlst. Via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken.

En wie niet van de wind afhankelijk wil zijn, kan een Langweerder Sloep huren. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. Wilt u eens iets anders, zwerf dan, met een picknickmand aan boord, door de nauwe slootjes en vaarten.

Blijft u liever wat dichter bij huis? De kinderen vermaken zich uitstekend met een optimist op de Langweerder Wielen. Of vaar met een motorvisboot naar uw favoriete visstek. De Langweerder Wielen biedt ruimte genoeg om te kanoën, surfen, zwemmen, zeilen of met een sloep te varen.

Voor beschikbaarheid en online boeken kijkt u dan op www.villaparklangweer.nl of www.langweerdersloep.nl

Vloot

Langweerder Sloep 6.50 Classic
Luxe, comfortabele sloep met geringe doorvaarthoogte. Deze stabiele boot, geschikt voor 6 personen, is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap.

Langweerder Sloep 7.50 Classic en Cabin
Luxe sloep voorzien van alle gemakken; kooktoestel, spoelbak, koelkast en toilet. Zitgelegenheid voor 10 personen, slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder 700 Tender
Een compleet nieuw model van de Langweerder Sloep. Door de unieke ronde indeling voorin de sloep is er een ruime zithoek gecreëerd, welke u in een handomdraai verandert in een comfortabele slaapgelegenheid. Zitgelegenheid voor 8 personen en slaapgelegenheid voor 2 personen.

Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin
Superluxe sloep uitgevoerd met kookgelegenheid, spoelbak, koelkast en toilet. Zeer geschikt voor meerdaagse trips, dagtochten of groepsuitjes. Zitgelegenheid voor 12 personen en slaapgelegenheid voor 4 personen.

Valk
Voor zeilers zijn er valken te huur. Deze stabiele 4-5 persoons boten zijn snel en eenvoudig om mee te zeilen.

Optimist
Zeilplezier voor de allerkleinsten.

Groepsuitjes!

Groepsarrangement De Twirre Watersport

Voor meer informatie over een geslaagde dag...

Naar arrangementen

Occasions

Sloepenshow Langweer

Bekijk het complete overzicht van onze occasions...

Naar de occasions